Onboarding & offboarding

Ik ontzorg je bij alles wat komt kijken bij het verwelkomen en uitwuiven van medewerkers.

Onboarding van nieuwe medewerkers is meer dan een kopje koffie en een stapel formulieren. Het is de sleutel tot een succesvolle integratie van nieuwe medewerkers. Hoe geef je hen een warm welkom? Wat zijn de prio’s bij opstart en wat kan later nog? Hoe voelen nieuwe medewerkers zich snel thuis en hoe kan je hen daarin  begeleiden en coachen? 

Dit alles doen we niet zomaar: je nieuwe medewerkers zijn sneller inzetbaar en dus sneller productief. Ze zullen het warme welkom ook waarderen en de kans dat ze binnen de eerste maanden opnieuw vertrekken wordt veel kleiner. De investering van je aanwerving zal dus (sneller) renderen.

 

Terug naar overzicht

Offboarding daarentegen is niet zomaar afscheid nemen van medewerkers na vrijwillig of onvrijwillig ontslag. Het is een kans om positieve relaties te behouden en je werkgeversmerk te versterken. We laten hen niet tussen de spreekwoordelijke soep en de patatten vertrekken, maar zorgen voor een respectvol afscheid.

Dit is een subtitel

We zetten alles op alles om te leren van hun ervaringen door nog een laatste keer intens in gesprek te gaan. Ook waken we erop dat geen waardevolle kennis met hen uit het bedrijf stapt. We zetten alles op alles om van hen, ook na het afscheid, positieve ambassadeurs te maken van jouw bedrijf.

Gratis HR-scan