Over mij

Hoi! Ik ben Wendy, bezielde founder van Atalenta.

Ik bouwde een gevarieerde loopbaan op in de HR-wereld en kon zo ook van binnenuit ondervinden wat er in een bedrijf nodig is om je als medewerker op je plek te voelen. Vanuit deze ervaring, maakte ik het tot mijn persoonlijke missie elk bedrijf te overtuigen van het belang van een strategisch HR-beleid en van de vruchten die het er van kan plukken. 

Wat die vruchten dan zijn? 

  • Medewerkers krijgen het gevoel positief te kunnen bijdragen aan het bedrijf en de wereld
  • Medewerkers krijgen de ruimte om te groeien en hun talenten in te zetten
  • Er is ruimte voor positiviteit en plezier


Deze drie gevolgen van een sterk HR-beleid biedt jouw bedrijf een enorm groeipotentieel. Vanuit deze missie is Atalenta ontstaan. Ik sta werkgevers bij in alle uitdagingen waar zij op vandaag voor staan, zodat zij de beste werkplek zijn voor hun medewerkers.  

Waarom Wendy?

1

Ik ken de uitdagingen

Ik heb ervaring in het werken met kleine groeibedrijven en KMO's. Ik begrijp de personeelsuitdagingen waar jouw bedrijf voor staat en heb de kennis en ervaring om jou te helpen.

2

Ik ben flexibel en kan snel schakelen

Wanneer je een probleem ondervindt of voor een uitdaging staat, word je het liefste zo snel mogelijk geholpen. Ik ben in staat om me flexibel op te stellen en snel op je vraag in te spelen.

3

Mijn diensten zijn betaalbaar

Ik bied effectieve oplossingen op maat, net omdat ik begrijp dat kleinere (groei)bedrijven vaak een beperkter budget hebben.

4

Ik blijf betrokken

Ik vind het belangrijk dat de bedrijven met wie ik samenwerk kunnen groeien en succesvol zijn en blijven. Gelukkige medewerkers aantrekken en behouden is hier een belangrijk onderdeel van. Als externe partner blijf ik dan ook na afgeronde projecten een klankbord voor jouw bedrijf en medewerkers.

5

Ik spreek jullie taal

Tijdens onze contacten gebruik ik geen dure HR-woorden of specifiek vakjargon. Ik vertaal mijn kennis en ervaring in een klare taal waar je echt mee aan de slag kan binnen jouw bedrijf.

Gratis Snorkelsessie

Tijdens de snorkelsessie krijgen we ruim de tijd met elkaar kennis te maken. Ik laat me graag onderdompelen in jullie bedrijf en toekomstplannen en we bekijken samen hoe het aanbod van Atalenta jullie kan helpen jullie bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Gratis HR-scan